GR92 Punta Àliga- Platja Balconé

Organitzat per Associació Excursionista Catalunya de Reus

Ampolla

Data: diumenge, 02 de setembre de 10:30 a 17:30

Dates d'inscripció al event: dimecres, 08 de agost de 20:18 a dijous, 30 de agost a 21:00

EXCURSIÓ GEAM KIDS:  GR 92 (tram entre Ametlla i Ampolla)

Diumenge 2 de Setembre

 

Després de la pausa de l’estiu, l’excursió del mes de setembre del GEAM-kids serà el proper diumenge dia 2.

I com que encara farà calor i l’aigua estarà calenta, ens banyarem en aigua salada, per això farem un tram del GR92 ( sender de gran recorregut que ressegueix tota la costa Catalana, des de Portbou fins a Ulldecona, a mode de camí de ronda, mes de 580 km i creat a partir de l’any 1992) entre l’Ametlla de Mar i l’Ampolla.

En concret sortirem de la Platja Pont de l’Àliga i anirem fins a la Platja Balconé (Ampolla) ( 6 km aproximadament, i 125 m desnivell), i pel mig aprofitarem fer visitar platges encara salvatges, poc urbanitzades, el que alguns encara anomenen la “Menorca catalana”, seguint un camí que contorneja la costa, on encara es conserven algunes casetes de pescadors. Veurem la curiosa forma d’una platja que adopta el nom de “Morro de Gos”.  Aprofitarem alguna cala per banyar-se al nostre estimat Mar Mediterrani.

L’excursió serà de tot el dia pel que caldrà prendre el dinar. Excursió apta per a majors de 4 anys.

El preu de l’excursió es de un euro per als socis de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus (no federats, la resta gratuita) i de tres euros per a la resta i inclou l’assegurança.

Es reservarà per rigorós ordre d’inscripcions, ja que l’any passat, precisament en aquesta excursió, hi va haver gent que no va tenir plaça. La mateixa setmana de l’excursió s’enviarà un correu electrònic donant detalls als participants. En cas de mal temps podrà ser anul.lada.

En cas voler mes informació podeu enviar un correu electrònic a aec@aecreus.cat

 

camping-ampolla-playa.jpg (29 KB)# Usuari
1 Esther Adot Giménez
2 Jeremy Roe
3 Héctor Roe Adot
4 Neus Budesca
5 Irene Pedrosa