GEAM-kids: Bosc de les Bruixes i trenet de Vilamanya

Organitzat per Associació Excursionista Catalunya de Reus

Argentera

Data: diumenge, 26 de maig a 15:00

Dates d'inscripció al event: divendres, 03 de maig de 11:32 a dijous, 23 de maig a 21:00

EXCURSIÓ GEAM-KIDS: 26 de Maig

Bosc de les Bruixes i trenet de Vilamanya

Visitarem un bosc molt curiós, el bosc de les Bruixes, a Argentera, una zona molt curiosa en un bosc d’alzines on els habitants de la zona han decorat balmes naturals amb objectes de decoració ben originals de bruixes i bruixots ( segur que trobareu el vostre indret preferit: bruixa avorrida, bruixa divertida,.) per cert no us preocupeu,  només és a la nit quan poden passar coses màgiques o paranormals... Abans de visitar el bosc de les bruixes passarem per una mina abandonada... si tenim sort potser veurem uns animals que els agrada viure en la foscor, ....

I al acabar del bosc de les Bruixes pujarem al parc eòlic de Trucafort ( atenció com diu el nom és un parc eòlic, pel que molt probablement farà vent a dalt)  i veurem les vists sobre la comarca del Priorat, del Baix Camp i la imponent Mola de Colldejou, tot i que abans haurem de passar pel pas del gatameu... els qui vingueu ja sabreu el perquè del nom.

I a la tarda.. després de dinar.. visitarem el trenet de Vilamanya... un tren a mida de nen que un senyor de Riudecanyes ha construït al llarg dels últims 20 anys i que segur que farà la delícia dels mes petits fer un petit recorregut.

L'excursió, que serà tot el dia, d’uns 7,5 km aproximadament i 360 metres de desnivell positiu. Recomanable per nens a partir de 5 anys.

Les inscripcions es podran fer via web  a www.aecreus.cat o bé a secretaria de l’Associació , de 19 a 21 hores.

Mes informació a aec@aecreus.cat

Els preus són de 0,5 €uro per a les famílies sòcies de l’AEC amb assegurança FEEC, 1,5 €uros famílies sòcies AEC sense assegurança, en cas contrari costa 3,5 €uros (el preu NO inclou el preu del tren de Vilamanya, pendent de consultar en funció dels que anem finalment)

Totes les famílies interessades rebreu un correu detallat la mateixa setmana de l’excursió, probablement dijous.

En cas que la previsió del temps sigui dolenta per aquell dia quedarà anul·lada# Usuari
1 Neus Budesca
2 Irene Pedrosa
3 Mireia Arimany Farré
4 Marc Villalba Arimany
5 Tania Calvente Nogue
6 Alberto Lazaro Duran
7 Albert Lazaro Calvente
8 Iris Lazaro Calvente
9 Jeremy Roe
10 Hector Roe
13 Jordi Rius Perpinya
14 Laia Rius Gil
15 Pere Bastida
16 David Lopez Bermudez
Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. OK | Mes informació