GEAM KIDS - RUTA PELS ESTRETS ARNES

Organitzat per Associació Excursionista Catalunya de Reus

ARNES

Data: diumenge, 01 de març a las 10:00

Dates d'inscripció al event: dilluns, 10 de febrer de 07:57 a dijous, 27 de febrer a 21:00

RUTA PELS ESTRETS D'ARNES (PORTS DE TORTOSA BESEIT)

1 DE MARÇ DE 2020

 

Recorrerem el sender que va paral·lel al riu Estrets en els trams compresos entre els Estrets d’Arnes i l’àrea recreativa de la Franqueta. Les aigües turqueses del riu ens acompanyaran tot el camí mentre caminem entre cingles de més de 100 m sota l’atenta mirada dels voltors que hi fan niu.

És un sender amb poc desnivell, apte per tothom. Només cal tindre en compte que hi ha algun tram on els nens més petits hauran d’estar controlats perquè hi ha algun precipici.

A la part final tenim dos opcions, es pot continuar tranquil·lament pel sender planer del costat del riu o els més esportistes poden fer una intensa pujada d’uns 150 m de desnivell fins les runes del mas de Corretja on podrem veure l’empremta deixada pels habitants dels ports i visitar un antic forn de calç.

Passarem també per diversos tipus d’ambient, com matollars, bosc de ribera i un alzinar de muntanya, perfectament conservat.

Arribats a la zona Franqueta dinarem i si fa bon dia podem estar una estona jugant per l’àrea d’esbarjo mentre els conductors anem a buscar els cotxes

 

Distància: 7 km.

Desnivell: 100 m pels qui vagin tota l’estona pel costat del riu i 250 m pels que pugin fins al mas de Corretja.

Durada: Unes 4 hores. En acabar qui vulgui es pot quedar a dinar el pícnic a l’àrea de lleure de la Franqueta.

Edat recomanada: A partir de 6 anys.

Material necessari: Roba esportiva i calçat de muntanya, jaqueta, gorra i guants (en aquestes dates el clima dels Ports és molt canviant i tant pot fer Sol amb 20o de temperatura com arribar a nevar). Cal portar esmorzar per mig matí, dinar i aigua per un dia.

Punt de trobada: Plaça de la Vila del poble d’Arnes (al costat de l’ajuntament), des d’on sortirem amb vehicles fins a l’aparcament dels Estrets (4 km per camí asfaltat).

 

 

Preus:

Soci AEC federat: 0,5 €uros

Soci AEC no federat: 1,5 €uros

No soci AEC: 3,5 €uros

# Usuari
1 Jesús Pallares Bonet
2 BIEL JOAN PALLARES VICO
3 Leonor López Sanchez
4 Francesc Camacho Perea
5 Nuria Camacho Lopez
Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. OK | Mes informació